Congrescentrum huren

Een congres organiseren is een spannende aangelegenheid. Het juiste congrescentrum huren, passend bij uw doel vraagt om enige voorbereiding. Daarom start een eerste kennismaking met De Schakel met een flinke dosis nieuwsgierigheid van onze kant.Wilt u een congrescentrum huren dan is het van belang dat alles vlekkeloos verloopt, er een goede bereikbaarheid is, de ruimte prettig en inspirerend is, en u kunt rekenen op een optimale facilitaire ondersteuning. Vergader- en congrescentrum De Schakel voldoet aan deze eisen en meer. De Schakel is een modern congrescentrum en heeft alle moderne middelen in huis om uw congres op een prettig en professionele manier te doen slagen. Naast technische moderniteit heeft De Schakel ook een hoge mate van menselijke gastvrijheid en service te bieden die merkbaar is binnen alle afdelingen van onze organisatie. Van ontvangst tot afsluiting en van geluid tot catering; we denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

Sfeervol en modern congrescentrum huren

Eind 2017 werd De Schakel na een grondige verbouwing heropent. Het resultaat van de intensieve verbouwing is een prachtig vergader- en congrescentrum met 9 multifunctionele zalen. De grootste zaal die u ons congrescentrum kunt huren is geschikt voor 250 personen. Ook is het mogelijk om diverse ruimten aan elkaar te koppelen. In het gebouw zijn allerlei moderne technieken toegepast waardoor de zalen ‘custom made’ zijn in te richten. De foyer beschikt over een vaste bar, een ruime garderobe en diverse gezellige zitjes. U en uw gasten zullen door ons team ontvangen worden met échte Veluwse gastvrijheid in een sfeervolle locatie.

Congrescentrum huren hartje Veluwe

De Schakel ligt op steenworp afstand van de binnenstad en het station van Nijkerk. Ons congrescentrum, aan de rand van de bosrijke Veluwe biedt parkeergelegenheid op eigen terrein en ligt op minder dan 500 meter afstand van parkeergarage Oosterpoort. U bent van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen. Wilt u in contact komen voor een rondleiding? Meer weten over De Schakel en de faciliteiten? Wilt voor een of meerde dagen ons congrescentrum huren en vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij horen graag wat u nodig heeft zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033- 246 0804. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.