Congreslocatie huren

De schakel in Nijkerk is een centraal gelegen congreslocatie voor congressen tot 250-280 personen. Ons modern vormgegeven evenementen- en congreslocatie is gelegen nabij Amersfoort, Soest, Putten en Barneveld en heeft een makkelijke bereikbaarheid. Gecombineerd met onze uitstekende facilitaire voorzieningen, een goede eigen catering en gastvrij personeel is De Schakel een prettige congreslocatie, geschikt voor één- of meerdaagse congressen.

 

Centraal gelegen congreslocatie huren

Natuurlijk, ‘ligging’ staat bovenaan uw wensenlijst wanneer u een congreslocatie huren wilt. De juiste locatie is een harde eis. Maar wanneer u een congreslocatie wilt huren, moet deze ook meer te bieden hebben dan een goede bereikbaar en voldoende parkeermogelijkheden. Het gaat om ‘de klik’, het je thuis voelen en weten dat u kunt rekenen op de juiste facilitaire ondersteuning. Net zo goed als dat u en uw gasten kunnen rekenen op een warm welkom, een goede catering en de aanwezigheid van vriendelijk personeel. Dat maakt een congreslocatie huren tot maatwerk. De Schakel is geschikt voor congressen tot 250 personen. Wij hebben een klik met elkaar wanneer u op zoek bent naar een prettige locatie, met en moderne uitstraling die toch huiselijk aanvoelt. De Schakel is groot genoeg om een professionele locatie voor congressen te zijn, en klein genoeg om persoonlijk te blijven.

  • Congreslocatie huren omgeving Amersfoort
  • Geschikt voor 250-280 personen
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Terras
  • Uitstekende facilitaire ondersteuning
  • Goede catering en vriendelijke personeel
  • Moderne locatie met behoud van warme uitstraling

Meer weten over onze congreslocatie huren?

Heeft u de taak een congres te organiseren? Een prettig congres begint met een prettig gesprek. U bent van harte uitgenodigd dit met ons aan te gaan. Wij horen graag wat u nodig heeft sluiten zullen er alles aan onze facilitaire mogelijkheden en ondersteuning hier naadloos op aan te sluiten. Wij zijn bereikbaar via 033 246 0804. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.