Locatie feest organiseren Amersfoort

Zoekt u een locatie om uw feest te organiseren in Amersfoort? Voor een geslaagde locatie moet u misschien even iets verder kijken. In Nijkerk, op een steenworp afstand van Amersfoort vindt u De Schakel. Met 9 zalen, geschikt voor enkele tot 250 personen hebben wij een geschikte zaal voor elk feest. Eind 2017 is De Schakel na een grondige verbouwing heropent. En het resultaat mag er zijn. De zalen, maar ook de lobby met bar en gezellige zitjes hebben een moderne, maar warme styling gekregen en vormen een perfect entree voor het ontvangen van gasten. Bijgestaan door een enthousiast en gastvrij team gastvrouwen, gastheren plus een professioneel keukenteam wordt het een feest zoals u dat wenst!
  • Sfeervolle locatie feest organiseren Amersfoort
  • Locatie feest organiseren Amersfoort verschillende typen zalen
  • Maatwerk locatie feest organiseren Amersfoort
  • Sfeervol en puntjes op de i

Een feest organiseren vraagt op voorbereiding. De Schakel inhuren als feestlocatie begint dan ook met een prettig gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Een ding staat vast; zoekt u een locatie om een feest te organiseren in Amersfoort, dan doen wij er alles aan om u uw gewenste feest te faciliteren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een familiefeest, een geboortefeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest of zomaar een feest, door onze veelzijdigheid aan zalen is er voor elk feest een passende zaal te huren. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van ons vernieuwde terras. Vanuit onze eigen professionele keuken wordt de catering verzorgt van borrelhapjes tot diner, aangevuld met een vriendelijk barteam dat drankjes uitserveert.

Mogelijkheden en sfeerproeven

Heeft u binnenkort een feest en bent u opzoek naar een sfeervolle locatie? U bent van harte uitgenodigd om op afspraak De Schakel te bezoeken voor een rondleiding.
Een van onze medewerkers geeft u graag een bezichtiging en zal al uw vragen beantwoorden. Wilt u de voorpret van uw feest vast laten beginnen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033- 246 0804. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Feest locatie voor Amersfoort e.o.