Luxe vergaderruimte Amersfoort

Een luxe vergaderruimte in de omgeving Amersfoort? De Schakel in Nijkerk, niet ver van Amersfoort is een perfecte locatie voor wie die de drukte (en parkeerproblemen) van een wat grotere stad wil mijden, maar wel op zoek is naar een gastvrij en moderne vergaderlocatie op de Veluwe.
  • Luxe vergaderruimte Amersfoort met 9 zalen
  • Luxe vergaderruimte Amersfoort 2-250 personen
  • Modern, sfeervol en gastvrij
  • Eigen catering
  • Vergaderen op maat

 

Modern vergaderen in een sfeervolle ambiance

Eind 2017 is De Schakel na een grondige verbouwing heropent. We bieden 9 sfeervolle zalen, geschikt voor 2-250 personen. Alle zalen beschikken over moderne (presentatie)appratuur en binnen De Schakel geniet u van gratis Wi-Fi . Centraal gelegen in de foyer is een gezellige bar geplaatst plus een ruime garderobe. Gezellige zitjes maken de ontvangst compleet. De zalen zelf zijn voorzien van praktisch meubilair en prettige stoelen. Uiteraard kunnen deze voor u worden opgesteld in diverse opstellingen. Via onze pagina ‘Zalen’, kunt door middel van een muisklik vast een kijkje nemen.

Luxe vergaderruimte Amersfoort, De Schakel manier

Uiteraard mag u van een luxe vergaderruimte verwachten dat deze beschikt over moderne apparatuur, maar ‘luxe’ omvat naar onze mening meer dan de nieuwste techniek en een goede bereikbaarheid. De Schakel maakt zich onderscheidend door betrokkenheid en servicegerichtheid bij het faciliteren van luxe vergaderruimten. Dit doen me met een enthousiast en gastvrij team en een eigen keuken voor een perfecte culinaire verzorging, maar bovenal denken we graag met u mee om het vergaderen voor onze gasten zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen.

Luxe vergaderruimte Amersfoort offerte en informatieaanvraag

Wilt u vooraf graag onze vergaderruimten bezichtigen? Na het maken van een telefonische afspreken bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven. Een van onze medewerkers leidt u graag rond en zal al uw vragen beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033- 246 0804. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.