Trainingsruimte huren Centraal gelegen

U wilt een centraal gelegen trainingsruimte huren en bent op zoek naar een geschikte locatie? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van De Schakel. Op minder dan 15 kilometer van Amersfoort vindt u De Schakel in hartje Nijkerk, nabij het station en met voldoende parkeergelegenheid. Ons vergader- en congrescentrum beschikt over maar liefst 9 verschillende zalen die zeer geschikt zijn als zakelijke trainingsruimte of trainingsruimte voor cursussen en scholing.

  • Trainingsruimte huren Centraal gelegen cursussen
  • Trainingsruimte huren Centraal gelegen zakelijke training
  • Trainingsruimte huren Centraal gelegen scholing
  • Negen verschillende zalen
  • Op maat gefaciliteerd

Bij De Schakel gaan we er vanuit dat een prettige trainingsruimte meer te bieden moet hebben dan moderne presentatiemogelijkheden en gratis Wi-Fi. Van De Schakel mag u meer verwachten. Van ontvangst tot vertrek mag u rekenen op de aanwezigheid van enthousiaste medewerkers die er op basis van ├ęchte Veluwse gastvrijheid alles aan zullen doen om u en uw cursisten een prettig verblijf te bieden. Wilt u een training geven voor 10 of 250 personen? Heeft u speciale facilitaire ondersteuning nodig? Wilt u uw training afsluiten met een buffet of lunch, of bent u simpelweg op zoek naar een betaalbare trainingsruimte? Wij doen u graag een maatwerk voorstel.

Centraal gelegen Trainingsruime huren: Nieuwe zalen

De Schakel is in 2017 compleet verbouwd. Bij de realisatie van de nieuwe Schakel hebben we gezocht naar een verfrissende mix waarbij gasten zicht thuis voelen. Of we onze gasten nu ontvangen voor een meeting, een feest, een congres of een zakelijke training. Het resultaat is een strak ogende ambiance met behoudt van sfeer waarbij we onze gasten gastvrij kunnen ondersteunen en op een moderne manier kunnen faciliteren. U mag rekenen op een prima service, afgestemd om uw training te laten slagen. Wilt u de training uitbreiden met catering? Ons eigen keukenteam ondersteund door vriendelijke gastheren en gastvrouwen staat voor u klaar.

Centraal gelegen Trainingsruime huren ; onze bereikbaarheid

Een goede bereikbaarheid is vaak een harde eis voor wie op zoek is naar een geschikte trainingsruimte. Gelegen op loopafstand van de binnenstad, het station en parkeergarage Oosterpoort bieden wij een prima bereikbaarheid. Parkeren op eigen terrein is mogelijk.
Wilt u direct een trainingsruimte huren bij de Schakel?
Wilt u onze mogelijkheden uitgebreid bespreken of graag ontvangen worden voor een rondleiding ? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 033- 246 0804. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier gebruiken voor uw vragen of reservering. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.