Vergaderlocatie Utrecht

Vergaderlocatie Utrecht: De vergaderlocatie nabij Utrecht ontdekt u onder de naam Vergader- en Congrescentrum De Schakel. We kennen het allemaal, de zoveelste vergadering. Meestal kan dit gewoon op kantoor, maar wat nu als er sprake is van een bijzondere gelegenheid en wat als er mensen vanuit verschillende delen van het land moeten samenkomen?

Er zijn genoeg voorbeelden te bedenken waar een vergaderlocatie nabij Utrecht de uitkomst kan zijn. U wilt natuurlijk echter wel dat deze u in alle opzichten het voordeel geeft.

Of het nu gaat om een klein overleg met 10 relaties of dat het gaat om een overleg met ruim 200 deelnemers, wij geven u in ons aanbod aan zalen alle ruimte om hier invulling aan te geven zoals u dat wenst. Onze vergaderlocatie nabij Utrecht is dan ook ideaal. Liggend in centraal Nederland zijn wij voor vrijwel iedereen even goed bereikbaar.

De vergaderlocatie nabij Utrecht met alle voordelen voor u

Bij ons heeft u de keuze uit 9 verschillende zalen. Allen zijn onderhevig aan een mooi interieur en zijn flexibel en multifunctioneel. Er zijn verschillende oppervlaktes om verscheidene groepsgroottes op een passende wijze te kunnen opvangen.

Als dé vergaderlocatie nabij Utrecht is iedere zaal voorzien van de laatste technische faciliteiten. Bij een vergadering zijn het projectiescherm, een flipover en draadloos internet inclusief meegenomen in de zaalhuur. Is er een vraag naar overige faciliteiten, dan zijn deze tegen zeer aantrekkelijke tarieven te huur.

Ook als het gaat om de catering bieden we u meerdere opties. Zo heeft u de keuze uit meerdere arrangementen. Maar ook als u bijzondere wensen heeft, dan is in overleg zeer veel mogelijk. Onze vergaderlocatie nabij Utrecht geeft u in ieder opzicht het voordeel. Zeer mooie, sfeervolle zalen die voor verschillende doeleinden toepasbaar zijn op een centrale ligging.

Tot in de puntjes verzorgd; De vergaderlocatie dichtbij Utrecht

We bestaan al ruim 40 jaar en genieten inmiddels een landelijke bekendheid. Het spreekt voor zich dat we hier trots op zijn en ook u willen we graag ontvangen. Gevestigd in Nijkerk liggen we aan de rand van de bosrijke Veluwe, die natuurlijk bekend staat om haar prachtige natuur en de beroemde gastvrijheid. Dit maakt van ons de ideale vergaderlocatie nabij Utrecht.

Uiteraard bent u bij ons naast het vergaderen ook op de juiste plek voor uw feesten en partijen, cursussen, trainingen en overige evenementen.

We geven iedereen de keuze uit onze verschillende arrangementen. Toch willen we u graag de ruimte geven om invulling te geven aan uw specifieke wensen. Op onze site kunt u de zalen bekijken en krijgt u een goed beeld wat we voor u kunnen betekenen. We staan open voor uw wensen en nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om uw mogelijkheden te bespreken.