Vergaderruimte Amersfoort

Vergaderruimte Amersfoort: Het aanbod voor de juiste vergaderruimte in Amersfoort kan u op meerdere vlakken het voordeel geven. We kennen het allemaal wel, de zoveelste vergadering. Hoe gangbaarder ze zijn, des te eenvoudiger ze op kantoor afgehandeld kunnen worden. De meeste vergaderingen worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Maar, als het gaat om de bijzondere bijeenkomsten waar belangrijke zaken besproken moeten worden, of als er deelnemers bij zijn die uit verschillende delen van het land komen, kan hier met dé vergaderruimte in Amersfoort op de juiste manier invulling aan gegeven worden.

Er zijn genoeg voorbeelden te verzinnen waar een vergadering een bijzonder belang kent en ook op die wijze benaderd moet worden.

In dat geval bent u Vergader en Congrescentrum De Schakel aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Nijkerk, wat centraal in Nederland ligt. Dit betekent dat we qua locatie de ontmoetingsplek zijn van het land. Een zeer sterk voordeel, maar bij lange na niet het enige.

Kies ook voor de vergaderruimte van Amersfoort

Bijzondere gelegenheden verdienen bijzondere aandacht. Het begint bij ons, uiteraard, met de zalen zelf. Met 9 zalen heeft u bij ons alle keuze. De zalen zijn allen mooi en sfeervol als het gaat om het interieur. Verschillende oppervlaktes betekent dat we groepen van verschillende groottes kunnen ontvangen. Of het nu gaat om een afdelingsoverleg met 20 collega’s of een reorganisatiebespreking met 250 deelnemers, wij hebben een passende zaal voor u beschikbaar.

Niet alleen de locatie is belangrijk, als u een vergaderruimte in Amersfoort zoekt.

Ook al zijn de zalen onderling verschillend, ze zijn altijd met een sfeervol interieur, met flexibele mogelijkheden en een zeer goede verzorging van al uw behoeftes. Als u bij ons een vergaderruimte in Amersfoort huurt zijn de faciliteiten projectiescherm, flipover en draadloos internet altijd inclusief in de prijs meegenomen. Overige faciliteiten zij beschikbaar voor zeer aantrekkelijke huurprijzen.

Ontdek de Veluwse gastvrijheid

Prachtige zalen voorzien van alle faciliteiten en een centrale ligging, zorgen ervoor dat wij u een prachtig aanbod geven voor een vergaderruimte in Amersfoort. Maar ook de omgeving mag er zijn. We liggen aan de rand van de Veluwe, bekend om haar bosrijke natuur en natuurlijk de beroemde gastvrijheid.

Een vergaderruimte huren in Amersfoort kan bij ons op een manier waarbij u voldoende keuze heeft als het gaat om de arrangementen. Deze arrangementen, inclusief de verschillende keuzes die we u geven als het aankomt op de catering, zijn niet noodzakelijkerwijze in steen geschreven. Als u bijzondere wensen heeft die u niet tegenkomt in onze arrangementen, dan kunt u deze altijd bespreekbaar maken met ons. In overleg is zeer veel mogelijk.

Niet het alleen het vergaderen kan bij ons tot in de puntjes verzorgd worden. U kunt bij ons ook terecht voor partijen en feesten, trainingen en cursussen en overige evenementen.