Zalencentrum Amersfoort

Zalencentrum Amersfoort: Een zaal huren in Amersfoort kan iedereen in Nederland het voordeel geven. Als u tenminste kiest voor Congres- en Zalencentrum De Schakel. Gelegen nabij Amersfoort kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal. Onze ligging nabij Amersfoort betekent dat wij ons midden in hartje Nederland begeven.

De locatie alleen is al ideaal voor het organiseren van vergaderingen, congressen, cursussen, trainingen en overige evenementen.

Voor bijna iedereen in Nederland zijn wij even goed per auto bereikbaar. Echter is dit slechts een van de voordelen en kwaliteiten die wij u bieden als u een zaal wilt huren in zalencentrum Amersfoort. Wat u ook wilt plannen, onze zalen geven u letterlijk en figuurlijk alle ruimte om hier invulling aan te geven zoals u dat wilt. Daarbij kunt u er vanuit gaan dat wij alles tot in de puntjes voor u verzorgen.

De manier om een zaal te huren bij ons zalencentrum nabij Amersfoort

Bij ons ontdekt u de keuze uit 9 zalen in het zalencentrum in Amersfoort. Verschillende, maar even mooie interieurs, geven u alle keuze in grootte van de oppervlakten en de inrichting. Of uw groep nu uit 10 mensen bestaat of uit 250, u kunt ervoor bij ons terecht. Bij het huren van een zaal in Amersfoort in ons zalencentrum is er dan ook op alle vlakken veel mogelijk. Qua indeling kunt u bijvoorbeeld denken aan een carré, cabaret en theater.

De verschillende indelingen maken ons dé plek voor het organiseren van bijzondere vergaderingen en congressen. Maar aangezien de faciliteiten altijd inclusief projectiescherm, flipover en draadloos internet zijn, zijn onze zalen ook zeer geschikt voor het geven van trainingen en cursussen. Voor zeer aantrekkelijke tarieven kunnen wij u nog veel meer faciliteiten aanbieden. Iedere zaal is voorzien van de laatste faciliteiten.

Wij geven u in het huren van een zaal in Amersfoort bij ons zalencentrum de keuze uit zeer veel verschillende en aantrekkelijke arrangementen. Heeft u specifieke wensen die u niet tegenkomt in een van onze arrangementen? In overleg is er veel mogelijk. We streven er altijd naar om uw wensen uit te laten komen.

Hoe kunt u een zaal huren in ons zalencentrum nabij Amersfoort?

Ook als het gaat om de catering heeft u bij ons alle keuze uit verschillende arrangementen. We zijn gevestigd aan de rand van de bosrijke Veluwe. Naast onze mooie en multifunctionele zalen kunt u dankzij onze zeer bereikbare locatie genieten van een prachtige omgeving met mooie natuur en natuurlijk de alom geroemde Veluwse gastvrijheid.

Een zaal huren in Amersfoort bij ons zalencentrum gaat bedrijf gepaard met een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Op de site kunt u onze zalen bekijken en precies zien wat we u aanbieden. Heeft u vragen of wilt u specifieke wensen met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.